2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Kék hírek

Egy fiatalember rohangált a 2-es metró sínein a reggeli órákban

Nem mindennapi eset miatt állt meg reggel a 2-es metró forgalma.

Péntek reggel nyolc óra előtt nem közlekedett a 2-es metró. A fennakadást azt okozta, hogy áramtalanítani kellett, mivel egy fiatalember saját életét kockáztatva a síneken rohangált – tudta meg a Blikk.

 

Mint írták, a stadionoknál vesztegelt egy szerelvény, majd egy idő után tovább indulhatott. Ám nem jutott messze, az Astoriánál megint megállásra kényszerült. A fiatalember ugyanis miután kimentették, megint beugrott a sínek közzé.

A lap megkeresésére a BKK arról adott tájékoztatást, miszerint: egy fiatalember az Örs Vezér téren döntött úgy, hogy a síneken halad tovább a pillangó utca felé. Akkor elkapták és kivezették, de újra bepróbálkozott. Az újabb hajtóvadászatot követően már a rendőröknek adták át a metró munkatársai.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!