2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Egy férfi, két körözés, három bűncselekmény

A Győri Rendőrkapitányság befejezte a 21 éves helyi férfival szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy számára segítséget nyújtó mentőtechnikust vert meg.

  • Egy férfi, két körözés, három bűncselekmény

A rendőrségre 2022. április 25-én érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Vasvári Pál utcában lévő egészségügyi intézményben – miután oda rosszulléte miatt az utcáról mentőautóval beszállították – egy férfi agresszívvé vált, kiabálni kezdett, majd az őt ellátót ököllel arcon ütötte, amelynek következtében az 52 éves mentős megsérült.

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy az eseményt követően az erőszakos személy az épületből úgy menekült el, hogy az egyik szoba ablakát több helyen megrongálta, majd egy zárt állapotban lévő üvegajtó alsó ablakát betörte. Kollégáink az adatok birtokában azonnal az elkövető felkutatásába kezdtek, azonban ez akkor nem járt eredménnyel.

Az ügyben a győri rendőrök büntetőeljárást indítottak, amelynek keretében beazonosították a feltételezett elkövetőt, aki a rendőrség elől elrejtőzött, lakásán nem találták, ezért ellene a nyomozók elfogatóparancsot bocsájtottak ki. A győri lakcímű S. Bence körözött személyt a rendőrök 2022. június 4-én egy közúti közlekedési ellenőrzés során igazoltatták és megállapították, hogy ellene két elfogatóparancs is érvényben van, ezért őt elfogták, előállították, majd vele szemben drogtesztet alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott.

A nyomozás keretében a 21 éves férfit kollégáink közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, rongálás vétsége, és – az eljárásba bevont igazságügyi toxikológiai szakértő véleménye alapján – kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügy vizsgálati szakaszában a Győri Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a nyomozás során keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

 

 

 

Police.hu 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!