2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A közvetítő 11:00

Kék hírek

Egy besenyődi bűnözőnek sűrű napja volt Leveleken

Tevékeny napja volt a besenyődi férfinak, akit a betörés után elfogtak.

  • Egy besenyődi bűnözőnek sűrű napja volt Leveleken

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2021. szeptember 10-én 0 óra 30 perc körül érkezett bejelentés, hogy a leveleki postahivatalba betörés történt, és az ablakon át távozó elkövetőt két arra járó helybeli lakos, akik felfigyeltek a riasztóberendezés hangjára feltartóztatták, és visszatartották.

A baktalórántházi rendőrök haladéktalanul a helyszínre mentek, ahol a feltételezett elkövetőt elfogták. V. Sz. 27 éves besenyődi lakos a megalapozott gyanú szerint betörte a leveleki postahivatal egyik ablakát, azon keresztül bement az épületbe, ahonnan eltulajdonított egy adománygyűjtő urnát, a benne lévő néhány ezer forint összegű készpénzzel, ami elfogásakor a birtokában volt, így a lopással okozott kár megtérült.

A nyomozás adatai szerint a férfi a betörést megelőzően eltulajdonított egy kerékpárt, amit a tulajdonosa Leveleken egy közterületi kerékpártárolóban hagyott lezáratlanul. Később gyalogosan visszatért, és ugyanonnan egy lakattal lezárt másik kerékpárt is megkísérelt eltulajdonítani, de a zár nem engedett, így azt otthagyta.

A rendőrök a postai betörést követően elfogott férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházai Rendőrőrsére előállították, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, és őrizetbe vették. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését beismerte. Az eltulajdonított kerékpárt a rendőrök megtalálták, és visszaadták a tulajdonosának.

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Csaknem egy évvel az eset napvilágra kerülése után újabb és újabb részletek derülnek ki a brüsszeli korrupciós botránnyal kapcsolatban. Az egyik fő gyanúsított, a volt EP-alelnök Eva Kaili például a katari futball-világbajnokságra invitálta Roberta Metsola EP-elnököt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Elkezdődött annak a makói férfinak a pere hétfőn a Szegedi Törvényszéken, aki tíz hónappal azután, hogy szabadult a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt rá kiszabott büntetéséből, tavaly tavasszal megpróbálta megfojtani nővérét.
Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!