2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Kék hírek

Egy 87 éves férfi tűnt el a XX. kerületből - látta valaki?

Az orvosi segítségre szoruló Honti Józsefet a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01200-157/24/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Honti József ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2022. január 22-én 8 óra 30 perc körül egy XX. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Honti József eltűnésekor fekete kabátot, szürke pulóvert és sötétszürke melegítő nadrágot viselt.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Honti József tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!