2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Kék hírek

Édesapja talált rá a 3 éves Roland holttestére

A kis Roland a kertben játszott, amikor a tragédia történt.

  • Édesapja talált rá a 3 éves Roland holttestére

A hároméves Roland Sakhawang a kertben sütögetett édesapjával szombat este az ausztráliai Melbourne városában, amikor bekövetkezett a tragédia - írta a Daily Mail.

A kisfiú édesapja előbb begyújtotta a grillsütőt, majd bement a házba, hogy kivigye a húst, de előbb még elment mosdóba. Pár másodperccel később egy robbanásra lett figyelmes. A kert és a fészer óriási lángokban állt, így kihívta a tűzoltókat, akik már csak a gyermek összeégett holttestét találták meg.

A helyi egyház vezetője, Jimmy Zathang elmondta, hogy a család többi tagja éppen a templomban volt, amikor a tragédia bekövetkezett. Rolandot nagyon boldog, energikus és kedves kisfiúként jellemezte, aki imádta az idősebb testvéreit és a rajzfilmeket.

Egy szemtanú elmondta, hogy rengeteg szomszéd próbált segíteni a tűzoltásban, mindhiába. Az utca túloldalán lakó szerint a férfi felesége és a fiú testvérei már zokogva értek haza.

A rendőrség közölte, hogy a halálos tragédia körülményeit még vizsgálják.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!