2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Drogozott és részegen edzett a Real Madrid sztárja

Meglepő tényt közölt a 41 esztendős Cicinho. Az egykori brazil válogatott futballista 13 éves korában kapott rá az alkoholra, és rendszeresen részegen járt tréningre.

  • Drogozott és részegen edzett a Real Madrid sztárja

Cicinho sportszerűtlen életmódjáról később sem tudott leszokni, igaz, erre nem is tett kísérletet.

Rendszeresen ittasan érkeztem a Real Madrid tréningjeire, és mivel a spanyol futballbajnokságban nem volt doppingellenőrzés, kábítószerrel is éltem, ráadásul napi két doboz cigarettát elszívtam

– nyilatkozta Cicinho. – Annak érdekében, hogy ne érezzék rajtam az alkoholbűzt, rengeteg kávét ittam, parfümmel illatosítottam magam.

A hátvéd két idényt töltött el a „királyiaknál”, velük 2007-ben spanyol bajnoki címet szerzett, de azon a nyáron eltanácsolták, miután Bernd Schuster edzője megunta italozós életvitelét. 

– Madridban még csak pénzt sem kellett áldoznom a piára, mert az emberek ismertek, szerettek. Ha beléptem egy étterembe, azonnal meghívtak egy italra, és én nem utasítottam vissza invitálásukat – mondta Cicinho az EPTV Ressaca című műsorában, a Goalban.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!