2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:05

Kék hírek

Drámai részletek a nagypeterdi horrorbalesetről: Feszítővassal mentették ki a polgármester unokáit

Traktorral karambolozott egy személyautó a 6-os főút 225-ös kilométere közelében, Nagypeterd és Botykapeterd között. A kocsi sofőrjét életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A Bors megtudta, ki ő, és kik ültek vele a kocsiban.

  • Drámai részletek a nagypeterdi horrorbalesetről: Feszítővassal mentették ki a polgármester unokáit

Frontálisan összeütközött egy személygépkocsi és egy traktor a 6-os számú főközlekedési úton Nagypeterd és Botykapeterd között augusztus 16.-án a koradélutáni órákban. 

A balesetben a személygépkocsi vezetője, egy 57 éves nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentő kórházba szállította. A baleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Bors megtudta, az életveszélyes sérüléseket elszenvedett középkorú nő Szigetvár polgármesterének, Vass Péternek a felesége. 

A település első embere a Facebook-oldalán árulta el: az autóban nem egyedül tartózkodott a felesége, hanem két unokájuk is a hátsóülésen ült a szörnyű baleset alatt, akik a gyerekülésben bekötve aludtak. 

Vass Péterné Ágnes eddig ismeretlen okokból tért át az úttest bal oldalára, ahol egy szabályosan közlekedő traktorral frontálisan ütközött.

 Unokái közül az egyik könnyebben sérült, a másik karcolások nélkül megúszta a balesetet. 

A képviselőasszonyt mentőhelikopter szállította Pécsre, ahol több műtétet is végrehajtottak rajta. Jelenleg stabil az állapota.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!