2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Interpellációk 15:30

Kék hírek

Dráma Milánóban: magyar családanyát rabolt el az albán maffia

Egy horgosi négygyermekes édesanyát elraboltak és bántalmaztak Milánóban egy balkáni bűnszervezet tagjai, azonban a nőnek sikerült segítséget kérnie a világhálón. Egy az olasz városban élő magyar nő sietett a segítségére, és neki köszönhetően az anyuka azóta már biztonságban van a családjával a Vajdaságban.

  • Dráma Milánóban: magyar családanyát rabolt el az albán maffia

Gyakorlatilag az Elrabolva című világsiker film elevenedett meg Milánóban, amikor egy milánói magyaroknak fenntartott közösségi-média csoportban segítséget kért egy bajba került anyuka, nevezzük Katalinnak – számolt be róla a Ripost.

Rémület

A halálfélelemben lévő nő azt írta a posztban, hogy bezárták, bedrogozták és meg is erőszakolták, ám sokan nem hittek neki. Ám egy Milánóban élő magyar nő a tettek mezejére lépett a kétkedés helyett és sikerült kiszabadítania az áldozatot.

Emberrablás

A bajba jutott nő megmentője egy bejegyzésben fejtette ki a részleteket az ügyről, ahol többek között elmondta, hogy a segítségért könyörgő asszony emberrablás áldozata volt, akit egy albán kábítószer-kereskedő rabolt el, majd tartott fogságban

- A fiatal hölgy valóban emberrablás áldozata volt, egy albán kábítószer-kereskedő bedrogozta, bántalmazta, elvette a pénzét és prostitúcióra akarta kényszeríteni. Esélye sem lett volna hazajutni, ha nem hiszem el az egészet, és nem reagálom le nagyon gyorsan – írta a férfiak bátorságát meghazudtoló nő, aki azt is elárulta, hogy Katalint életveszélyben volt, többször fegyverrel fenyegették, hogy lelövik.

Biztonságban

Katalinról eddig nagyon kevés információt lehet tudni (a segítségkérő bejegyzése sem érhető már el a közösségi-média oldalon), de a legfontosabb, hogy már biztonságban van a családjával, azaz a négy gyermekével, és beteg édesapjával a vajdasági Horgoson. Megmentőjének egy videóhívásban könnyek között mondott köszönetet a felbecsülhetetlen segítségért.

- Nem magamat akarom fényezni, de szerencsére ki tudtam szabadítani az emberrabló karmaiból, és segítségemmel már hazaért, ahol idős, beteg édesapja és négy gyermeke várta – tudatta a megmentő a posztjában, melyben.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!