2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Domonkosok Magyarországon 03:00

Kék hírek

Döbbenetes tragédia, meghalt a csecsemő, akit a rendőrök egy szőlőhegyen találtak Márfán - videó

Döbbenetes halálesetről számolt be a rendőrség honlapja, amely azt írta, hogy a horvát rendőrök azért értesítették a magyar rendőröket, hogy vélhetően a szabadban van egy újszülött csecsemő Magyarországon. A gyereket később a rendőrök megtalálták, de minden orvosi erőfeszítés ellenére a csecsemő a kórházban meghalt

  • Döbbenetes tragédia, meghalt a csecsemő, akit a rendőrök egy szőlőhegyen találtak Márfán - videó

A police.hu azt írja, hogy a horvát rendőrök június 16-án nem sokkal éjfél után értesítették a magyar rendőröket arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt,AKI VÉLHETŐEN ELŐZŐ DÉLUTÁN MAGYARORSZÁGON MEGSZÜLTE A GYEREKÉT, MAJD MAGÁRA HAGYTA.

A 31 éves horvát nő össze-vissza beszélt arról, hogy pontosan hol szülte meg a gyereket, azonban a rendőrök a horvát kollégáik segítségével Márfa szőlőhegyen június 16-án délután megtalálták az életben lévő újszülöttet.  

Figyelem, felkavaró képsorok:

A kutatásban egy orvosi végzettséggel rendelkező rendőr is részt vett. A csecsemőt a megtalálás után szakszerűen ellátták egészen a mentők kiérkezéséig, akik ezután átvették a gyerek ellátását, majd az újszülöttet kórházba szállították.

AZONBAN MINDEN ORVOSI ERŐFESZÍTÉS ELLENÉRE A GYEREK A KÓRHÁZBAN MEGHALT.

 

A nő ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Origo.hu / HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!