2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Belföld

Cserbenhagyás-gyanús jelenet az M1-M7 bevezető szakaszán

Nekicsapódott a szalagkorlátnak, a levegőbe repült, majd többször is megpördült egy személyautó az M1-M7 bevezető szakaszán. A szerencsétlenül járt autó sofőrje elmondta: a baleset azért következett mert a mögötte haladó autóval ütközött. A Magyar Közút felvételén jól látszik megpördülő autóval koccanó jármű csak lefékez, majd megkerüli a landoló kocsit, és továbbhajt, csakúgy, mint a mögötte haladó jármű.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!