2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia

Következik:

Híradó 17:30

Kék hírek

Családirtás a XVIII. kerületben: késsel a kezőben, szó nélkül ment be szülei szobájába a fiú

A Fővárosi Főügyészség különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra.

A vád szerint a jelenleg is előzetes kényszergyógykezelés alatt álló 41 éves férfi 2020 őszén XVIII. kerületi közös otthonukban több késszúrással megölte az édesanyját és a nevelőapját.

A vádirat szerint a most 41 éves férfi az édesanyjával és annak házastársával – mint a nevelőapjával – élt együtt egy XVIII. kerületi társasházi lakásban. A vádlott nem dolgozott, zárkózott életet élt, párkapcsolatot nem létesített, idejének túlnyomó részét otthon töltötte.

2020. október 25-én az esti órákban mindhárman otthon tartózkodtak, a megszokott tevékenységeiket végezték, ám miután a sértettek aludni mentek, a vádlott – ismert előzmény nélkül – elhatározta, hogy megöli az édesanyját és a nevelőapját.

A gyilkos nem sokkal éjfél után a konyhaszekrény fiókjából magához vett egy konyhakést, majd azzal bement a sértettek szobájába, mire az ágyukban fekvő szülei felkeltek. A férfi ekkor rájuk támadt, mindkettőjüket többször megszúrta. A sértettek a támadás elől megpróbáltak a lakásból kimenekülni, ám az elszenvedett sérüléseik miatt mindketten perceken belül, még a helyszínen életüket vesztették.

A vádlott ezután a lakásban maradt, majd a délutáni órákban felhívta a segélyhívót, elmondva, mit tett. Ezt követően a rövid időn belül kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták.

A Fővárosi Főügyészség különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, ám büntethetőséget kizáró ok miatt az elkövető felmentésére és kényszergyógykezelésének elrendelésére tettek indítványt.

 

Blikk

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!