2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Családi tragédia: Meglátta lányát egy ˝idegennel˝ csókolózni, kegyetlenül végzett vele

15 éves kislány egyetlen bűne az volt, hogy apja meglátta csókolózni.

  • Családi tragédia: Meglátta lányát egy ˝idegennel˝ csókolózni, kegyetlenül végzett vele

Egy iráni apa kegyetlenül kivégezte kamasz lányát, miután meglátta egy férfival a dél-iráni Nurabad városának egyik parkjában. A 43 éves Mohammad Kazem Lashkari dührohamot kapott, és megakarta leckéztetni kisebbik lányát, miután egy számára idegen férfival látta csókolózni.

„Hazamentem és megvártam, amíg Ariana is hazaér. Összevesztünk, nagyon keményen megfenyegettem, mert nem tudtam elfogadni, amit láttam. Ariana ezután az anyám házába rohant, én pedig már nem tudtam uralkodni az indulataimon”. Azért mentem oda a puskával, hogy ráijesszek. Csak meg akartam leckéztetni, nem pedig megölni, de akaratlanul is lőttem, ő pedig mozdulatlanul terült el a földön, azonnal meghalt” – emlékezett vissza Mohammad.

A nyomozás során a rendőrök a család szomszédait is kikérdezték, akiktől megtudták, hogy a 15 éves Arianát az apja elnyomta.

„Saját életet akart, szabad akaratát szerette volna érvényesíteni, ami nagy veszélybe sodorhatja az embert. Az apja nem bírta elfogadni a nézeteit. Ariana kedves volt, csendes és gondoskodó, aki kemény neveltetése mellett úgy érezte, hogy egyszer megváltozhat az élete” – mesélte az egyik szomszéd.

Egy másik közvetlen közelben lakó személy szerint Mohammad kábítószerfüggő, felesége is a szerhasználat miatt vált el tőle. A férfi két lányával élt együtt, mindkettőjüket állítólag többször is halállal fenyegette. A szomszéd szerint sokan azt gyanították, hogy a férfi most is kábítószer hatása alatt cselekedett.

Iránban a gyilkosságok 15–18 százaléka becsületgyilkosság, melynek legtöbbször nők az áldozatai. Az esetek 62 százalékában a tettet családtag követi el. A tinédzser halálának ügyében jelenleg is folyik a nyomozás – írja a Daily Mail.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb megszorítások Németországban

Újabb megszorítások Németországban

Ősztől nem fűtetők 19 fokos hőmérséklet fölé a németországi középületek. A berlini kormány legújabb megszorító intézkedésével a cél ismét a spórolás.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Már az énekesnő kislányát is belekeverik a fenyegetésekbe. Az utóbbi időben megszaporodtak az ellene irányuló rosszindulatú üzenetek és telefonhívások.
Őrizetben a kifosztó

Őrizetben a kifosztó

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki alvó rokona füléből lopta el a fülbevalót, valamint több üzletből is tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!