2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Családi tragédia Komárom megyében, megrázó részletek derültek ki

Emberölés miatt kényszergyógykezelésre küldhetik a férfit.

  • Családi tragédia Komárom megyében, megrázó részletek derültek ki

Éjjel támadt rá saját nővérére és sógorára egy saját konyhájukból vett késsel az elmebeteg testvér egy Komárom-Esztergom megyei településen. A férfi nem volt a tudatánál, amikor 2020 májusában magához vette nővére konyhájából az egyik kést, és álmukban, előbb sógorával 36, testvérével pedig 15 késszúrással végzett. Az elszenvedett sérülések miatt mindketten azonnal meghaltak.

A férfi azonban még ezután a holttesteket benzinnel átitatott rongyokkal letakarta, és mindenhova locsolt a gyúlékony anyagból. A meggyújtott benzin akkora lángokkal égett, hogy a tűzben a gyilkos is másodfokú égési sérüléseket szenvedett, a kezén, a lábán, az arcán, de sikerült kimenekülnie a házból. A közeli folyóparton aztán levette ruháit, és a vízben igyekezett enyhíteni a fájdalmát.

Az ügyészség azt javasolta a Tatabányai Törvényszéknek, hogy rendeljék el a férfi kényszergyógykezelését.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Már az énekesnő kislányát is belekeverik a fenyegetésekbe. Az utóbbi időben megszaporodtak az ellene irányuló rosszindulatú üzenetek és telefonhívások.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!