2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Kék hírek

Családi dráma: Egyszerre vesztette életét a négy testvér és a nagymamájuk

Egy borzalmas tragédia során hunytak el a kisgyermekek és a rájuk vigyázó asszony. A gyászoló édesanya világa egyetlen pillanat alatt omlott össze.

Egy kaliforniai férfinek kell felelnie, azért a tragédiáért, ami miatt a házában életét vesztette négy kisgyermeke és az anyósa.

Miután a 29 éves Germarcus David felesége szembesült a borzalmakkal, a férfi nem habozott tovább, saját maga sétált be a legközelebbi rendőrségre, hogy feladja magát.

Az anyós a tragédia napján, azért ment át unokáihoz, hogy vigyázzon rájuk. Ám ekkor Daviden úrrá lett a dühe és fegyvert ragadott. Nemcsak az idős nőt, de négy ártatlan gyermekét is lelőtte.

A Los Angeles megyei halottkém azonosította az áldozatokat, mint: Ericka England (51), Namyiah David (11), Germarcus David Jr. (7), Kaden David (2) és a 19 hónapos Noah David.

Amikor az édesanya a munkából hazatért, akkor talált rá elhunyt anyjára és gyermekeire. Egy pillanat alatt omlott össze az egész élete. Sokkos állapotban a kertben fel-alá kezdett rohangálni, miközben azt kiabálta: „A gyerekeim nincsenek többé! Mind meghaltak!”.

David úgy tudni, hogy engedéllyel rendelkező biztonsági őr volt, akinek azonban a fegyverviselési engedélye 2020 augusztusában lejárt. Azt egyelőre nem tudni miért követte el vérfagyasztó ámokfutását – írja a Crime Online.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Van-e visszaút

Célpont, a HírTV oknyomozó riportműsora ezúttal a mindennapjaink részévé vált LMBTQ propagandát vette górcső alá.

Hiányozni fog…

Ez most valóban poszttrauma – már ami a szerző érzéseit, fájdalmát illeti.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!