2022. 08. 09. Kedd Emőd napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Kék hírek

Családi dráma: Egyszerre vesztette életét a négy testvér és a nagymamájuk

Egy borzalmas tragédia során hunytak el a kisgyermekek és a rájuk vigyázó asszony. A gyászoló édesanya világa egyetlen pillanat alatt omlott össze.

  • Családi dráma: Egyszerre vesztette életét a négy testvér és a nagymamájuk

Egy kaliforniai férfinek kell felelnie, azért a tragédiáért, ami miatt a házában életét vesztette négy kisgyermeke és az anyósa.

Miután a 29 éves Germarcus David felesége szembesült a borzalmakkal, a férfi nem habozott tovább, saját maga sétált be a legközelebbi rendőrségre, hogy feladja magát.

Az anyós a tragédia napján, azért ment át unokáihoz, hogy vigyázzon rájuk. Ám ekkor Daviden úrrá lett a dühe és fegyvert ragadott. Nemcsak az idős nőt, de négy ártatlan gyermekét is lelőtte.

A Los Angeles megyei halottkém azonosította az áldozatokat, mint: Ericka England (51), Namyiah David (11), Germarcus David Jr. (7), Kaden David (2) és a 19 hónapos Noah David.

Amikor az édesanya a munkából hazatért, akkor talált rá elhunyt anyjára és gyermekeire. Egy pillanat alatt omlott össze az egész élete. Sokkos állapotban a kertben fel-alá kezdett rohangálni, miközben azt kiabálta: „A gyerekeim nincsenek többé! Mind meghaltak!”.

David úgy tudni, hogy engedéllyel rendelkező biztonsági őr volt, akinek azonban a fegyverviselési engedélye 2020 augusztusában lejárt. Azt egyelőre nem tudni miért követte el vérfagyasztó ámokfutását – írja a Crime Online.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!