2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

„Csak egy kicsit fáradt volt” - váratlanul vesztette életét a hároméves Alexander

Szülei nem tudják feldolgozni a veszteséget, amivel a sors sújtotta őket. Egy pillanat alatt omlott össze a világuk.

  • „Csak egy kicsit fáradt volt” - váratlanul vesztette életét a hároméves Alexander

Megmagyarázhatatlan okokból hirtelen vesztette életét egy ártatlan kisfiú. Alexander elvesztése teljesen összeroppantotta az egész családját. Az édesanya felidézte a drámai pillanatokat, amikor az életük darabokra szakadt.

A hétvégét még együtt töltötték a szülők két kisgyermekükkel, a hároméves Alexanderrel és a kétéves öccsével, Freddievel. Akkor még nem is sejtették, hogy másnap mi vár rájuk.

Az édesanya, Emily elvitte sétálni a kis Freddie-t, de amikor hazaértek, dermesztő látvány fogadta őket. Az otthonuk előtt kék fénnyel villogó rendőrautók és mentősök parkoltak. Pár pillanattal később közölték Emilyvel, hogy idősebb fia, Alexander meghalt.

- Alexander vidám kisfiú volt. Imádta az autókat, Nyúl Pétert, a családjával töltött időt, és imádott kint lenni. Egy igazán pimasz kis fickó volt, aki mindenkit felvidított. Csak egy kicsit fáradt volt, és rosszul érezte magát az előző nap. A gyomorrontás tüneteit mutatta – emlékezett meg fiáról és az utolsó napjáról Emily.

Alexander hirtelen halt meg, egyelőre ismeretlen okokból. Még az alapos boncolás sem tudott válaszokkal szolgálni a gyászoló szülőknek. Emily és férje, Darren Bowes nem tudták feldolgozni a történteket, napokig kábultan járkáltak a házukban. Sajnálatos módon olyan pillanatokat kellett átélniük, amit egyetlen szülőnek sem kellene.

- Szerencsére a legkisebb gyerekünk erőt adott nekünk, és kihúzott minket a gyászból. De őszintén szólva csak kábultan járkáltunk és a végén kizártuk az első napokat, csak léteztünk. Próbáltunk nem gondolni rá, de azok a korai idők nagyon nehezek voltak, még mindig nehéz, de azt hiszem, ahogy telik az idő, meg kell tanulni együtt élni a gyásszal – tette hozzá Emily.

A hirtelen és megmagyarázhatatlan gyermekkori halál száz ezer gyermekből egy halálesetet okoz – írja a Mirror. 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!