2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Buszmegállóba csapódott egy kisbusz Nyársapátnál, elsodort hat embert

Két ember a helyszínen meghalt, többen megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely péntek reggel történt Nyársapátnál - közölte a rendőrség a police.hu oldalon péntek reggel.

  • Buszmegállóba csapódott egy kisbusz Nyársapátnál, elsodort hat embert

Buszmegállóba csapódott és elsodort hat embert egy kisbusz a Pest megyei Nyársapátnál - tájékoztatta a katasztrófavédelem korábban az MTI-t. Közleményük szerint fának ütközött, majd autóbuszmegállóba sodródott egy kisbusz a 441-es út 7-es kilométerénél.

A rendőrség azt közölte, hogy a mikrobusz Cegléd irányából Nagykőrös felé tartott, amikor - 6 óra 50 perc körül - a buszmegállóba hajtott.

A balesetben többen megsérültek, ketten a helyszínen meghaltak.

A rendőrök a mentés és a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

A rendőrök a mentés és a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgákat szóvivője telefonon azt közölte az MTI-vel, hogy két mentőhelikopter és nyolc mentőautó érkezett a baleset helyszínére.

A súlyos balesetben ketten - egy 7 év körüli fiú és egy 28 éves nő - meghaltak. Egy 8 éves fiút és egy 9 éves lányt súlyos sérülésekkel vittek egy budapesti és egy szegedi kórházba a mentőhelikopterek. Egy 40 éves férfit és egy 16 éves fiút pedig könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba - fűzte hozzá.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.
Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!