2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Nagyapám Horthy Miklós 11:00

Kék hírek

Büntetővégzést hozott a bíróság a feleségére támadó mezőkeresztesi férfi ügyében

A Mezőkövesdi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a férfinak az ügyében, akivel szemben garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség

  • Büntetővégzést hozott a bíróság a feleségére támadó mezőkeresztesi férfi ügyében

A bíróság által megállapított tények szerint a vádlott 2021 júliusának egyik reggelén ittas állapotban odament volt feleségéhez, aki egy mezőkeresztesi bolt előtt parkoló autóban ült és haját a gépjármű lehúzott ablakán keresztül benyúlva megragadta, húzni kezdte. A férfi a másik kezével megszorította a sértett állát, életveszélyesen fenyegette, miközben a nő segítségért próbált kiabálni, ezért a vádlott a száját a tenyerével fogta be. A sértett közben folyamatosan nyomta az autó kürtjét, ennek következtében több személy is odament a járműhöz és rászólt a vádlottra, aki ekkor hagyott fel cselekményével. A nőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A járásbíróság a vádlottal szemben garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt 1 év 3 hónap, végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést szabott ki.

A büntetővégzés jogerős. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!