2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények 02:00

Kék hírek

Büntetőfékezésből baleset az M0 belső sávjában

Múlt szerda kora délután az M0-s autót belső sávjában történő büntetőfékezésből lett baleset.

  • Büntetőfékezésből baleset az M0 belső sávjában

Az előzmények nem ismertek, így azt nem lehet tudni, hogy miért kakaskodott egymással a két sofőr, de ennek a végeredménye az lett, hogy két jármű összeütközött és megsérült. Tekintettel arra, hogy az M0-s autóút belső sávjában történt az incidens, rövid idő alatt torlódás alakult ki a gyorsforgalmi úton. Ugyanakkor néhány perc alatt kint volt a Magyar Közút útellenőre és a rendőrség is, akik gyorsan kiterelték a balesetezőket a leállósávra, hogy ne legyen még nagyobb torlódás. Információk szerint mind a ketten elismerték, hogy hibáztak.

A Magyar Közút ezúton szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy az egyik legértelmetlenebb és legveszélyesebb autós húzás a büntetőfékezés, mellyel nemcsak magukat, az autó esetleges utasait veszélyeztetik az ilyen járművezetők, hanem a közlekedés többi résztvevőjét is. Ráadásul egy kisebb koccanással több száz vagy ezer ember utazását is tönkretehetik. A vélt vagy valós sérelmeinket a megfelelő helyen, időben és módon kezeljük, ne egy gyorsforgalmi út belső sávjában!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!