2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Kék hírek

Buliból a rendőrségre

A pásztói rendőrök elfogták azt a gyöngyösi párt, akik Fallóskúton és Mátrakeresztesen is bűncselekményt követtek el.

A Pásztói Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 27 éves férfi és egy 24 éves nő ellen.

A férfi és társa 2021. október 24-én Fallóskúton egy házi buliban vett részt. Az éjszaka folyamán a gyöngyösi lakosok az egyik vendég bőr irattartóját, a benne elhelyezett személyes iratokkal és készpénzzel együtt magukhoz vették, majd a bulit elhagyva Mátrakeresztesre utaztak. A szomszédos faluban egy fogadó nyitott ajtaján bementek, majd a 24 éves nő a bejárati ajtó és az étkező közötti rácson átmászva a férfi részére különböző élelmiszereket adott ki. Ezek után az épületből egy mobiltelefont és egy márkás melegítőfelsőt is elloptak.

A pásztói rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves nőt és 27 éves társát, akiket elfogtak, előállítottak, és gyanúsítottként kihallgattak.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Fűteni már nem fog

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan elvitte a beépítésre váró gázkazánt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!