2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Kék hírek

Brutálisan bántalmazta barátnőjét- törött borosüveggel vágta meg!

A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy törött üveggel megvágta az ismerőse állát.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2021. február 4-én este, egy Fejér megyei településen, otthonában italozott a nővel. A vádlott ezen a napon értesült a bíróság döntéséről, miszerint a nővel szemben korábban elkövetett bántalmazás miatt felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki vele szemben. A férfi és a nő között a bírósági döntés miatt éjszaka vita alakult ki, amelynek során a vádlott földhöz vágott egy borosüveget, azt nyakánál marokra fogta, és az ily módon vágásra és szúrásra alkalmas eszközzel megvágta a sértett állát.

A nő nyolc napon belül gyógyuló szúrt sebzést szenvedett az állán, azonban a támadott testfelszín és a használt eszköz alapján fennállt súlyosabb, életveszélyes sérülés kialakulásának a reális veszélye.

Az ügyészség vádiratában a férfival szemben börtönbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, valamint a letartóztatás fenntartását indítványozta.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!