2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Brutális támadás: Fényes nappal verték véresre a kutyasétáltató nőt - 18+

Egyelőre nincsenek meg a támadók.

Teljesen átlagosan indult a csütörtökje a 34 éves Gayle Smillie-nek. Délután, ahogy szokta, pórázt kötött mind a négy kutyájára, majd elindultak sétálni. A park egy pontján azonban hirtelen rátámadt egy nő és egy férfi. Nadrágszíjjal ütötték, miközben megpróbálták ellopni tőle a nőstény tacskóját, Tillyt.

Négy kutyámmal sétáltam, amikor megláttam egy férfit és egy nőt. Csak álltak és beszélgettek. Aztán a nő elsétált mellettem, majd megpróbálta elvenni Tillyt. El akart vele futni, én pedig utána mentem. Amikor sikerült visszahoznom Tillyt, elkezdett ütni a szíjjal. Kiabáltam, mert azt hittem, biztos van itt valaki, aki segíthet

- mesélte Gayle a drámai részleteket a Metronak.

A támadók elmenekültek, a nővel pedig szembejött egy szintén kutyasétáltató férfi, aki végül hazavitte őt és az állatokat. Gayle egyelőre otthon lábadozik.

– Az egyik ápolónő ismerősöm hozta rendbe a sebeket. A parkban napok óta nem jártunk. Tillykém sajnos most nagyon csendes. Az állatorvos azt javasolta, tartsam rajta a szemem - mondta Gayle Smillie.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!