2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Kék hírek

Brutális támadás Érden: Tibor közölte a féltestvérével, most meg fogja erőszakolni

A férfit egy 2009-es gyilkossággal is gyanúsítják. Bűnlajstromához most újabb tételek kerültek.

  • Brutális támadás Érden: Tibor közölte a féltestvérével, most meg fogja erőszakolni

Cs. Tibor június 30-án késő este félmeztelenül rontott be féltestvére otthonába. Lehúzta a kislányával alvó 22 éves nőt az ágyról, a hajánál fogva kirángatta az udvarra, majd pedig közölte vele, hogy meg fogja erőszakolni. Alighanem meg is tette volna, ha a sikoltozásra át nem jön a nő szomszédban lakó, 65 éves apósa, aki megpróbált menye segítségére sietni. Tibor ekkor egy késsel fejen szúrta az idős férfit, majd elszaladt. 

Az apóst később kórházba szállították. Noha sérüléseit végül könnyűnek minősítették, a hatóságok álláspontja szerint a megtámadott testtájék, valamint az eszköz alapján életveszélyes állapot is bekövetkezhetett volna – írja a Police.hu oldala.

Cs. Tibort végül Tárnokon fogták el. A rendőröknek nem volt nehéz dolguk, tekintve, hogy a 34 éves férfinak nyomkövetőt kellett viselnie egy 2009-es gyilkossági ügy gyanúsítottjaként. Mondanunk sem kell, a mostani nemi erőszak kísérlet, valamint testi sértés után aligha védekezhet majd szabadlábon.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!