2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Kék hírek

Brutális támadás Érden: Tibor közölte a féltestvérével, most meg fogja erőszakolni

A férfit egy 2009-es gyilkossággal is gyanúsítják. Bűnlajstromához most újabb tételek kerültek.

  • Brutális támadás Érden: Tibor közölte a féltestvérével, most meg fogja erőszakolni

Cs. Tibor június 30-án késő este félmeztelenül rontott be féltestvére otthonába. Lehúzta a kislányával alvó 22 éves nőt az ágyról, a hajánál fogva kirángatta az udvarra, majd pedig közölte vele, hogy meg fogja erőszakolni. Alighanem meg is tette volna, ha a sikoltozásra át nem jön a nő szomszédban lakó, 65 éves apósa, aki megpróbált menye segítségére sietni. Tibor ekkor egy késsel fejen szúrta az idős férfit, majd elszaladt. 

Az apóst később kórházba szállították. Noha sérüléseit végül könnyűnek minősítették, a hatóságok álláspontja szerint a megtámadott testtájék, valamint az eszköz alapján életveszélyes állapot is bekövetkezhetett volna – írja a Police.hu oldala.

Cs. Tibort végül Tárnokon fogták el. A rendőröknek nem volt nehéz dolguk, tekintve, hogy a 34 éves férfinak nyomkövetőt kellett viselnie egy 2009-es gyilkossági ügy gyanúsítottjaként. Mondanunk sem kell, a mostani nemi erőszak kísérlet, valamint testi sértés után aligha védekezhet majd szabadlábon.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Csillaghullás a medencében

Radar - Csillaghullás a medencében

Augusztus közepén sokan szeretnek hulló csillagokat nézni. Az a mód azonban, ahogy a magukat Pécsi Rozmároknak nevező baráti társaság biztosan nem jutott eszébe senkinek.
Radar - 10 éves az Erzsébet-tábor

Radar - 10 éves az Erzsébet-tábor

10 éves az Erzsébet-tábor. Ebből az alkalomból Novák Katalin, köztársasági elnök is ellátogatott Zánkára, ahol egy időkapszulát helyezett el a gyerekekkel és a szervezőkkel közösen.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!