2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Interpellációk 15:30

Kék hírek

Brutális kutyatámadás történt Dunakeszinél

Balogh Zsolt harcművész Facebook-oldalán számolt be arról, hogyan támadtak rá feldühödött rotweilerek lovaglás közben Dunakeszi külterületén - írja a Blikk.

  • Brutális kutyatámadás történt Dunakeszinél

A harcművész lovaglás közben meglátott egy kutyasétáltatót, aki két rotweilert és egy németjuhászt sétáltatott póráz és szájkosár nélkül szabadon. Amint a kutyák észrevették őt és a lovát, 100-150 méterről azonnal nekirontottak. A gazda kiabált, de persze semmi köze nem volt ahhoz, hogy hasson a kutyákra bármilyen mértékben is. Látszott rajtuk, hogy teljesen begőzöltek. Hiába forogtunk a lóval, a két kutya bekerített, az egyik előlről akaszkodott a lovam szügyébe, a másik a lovam hátsó lábát kapta el. Nem csak oda-oda kapva, hanem belecsimpaszkodva. Ahogy a ló forgott, a kutyák mind négy lába a levegőben, és csak pörögtek. Ettől gerjedtek be még jobban. Egy pillanatra elengedtek, amikor azt hallottam, hogy a gazda azt üvölti: "menekülj". Látszott, hogy hiába jött közel egészen, a kutyák semmibe veszik, nem tud hatni rájuk

- olvasható Balogh Zsolt bejegyzésében. Hozzátette, hogy egy asztmás lóval volt, aki ettől a típusú stressztől nagyon hamar befulladt.KÖRÜLBELÜL 1,5 KM-EN KERESZTÜL EGY NAGY KÖRBEN MENEKÜLTEK, A KUTYÁK VISZONT KITARTÓAN KÖVETTÉK ŐKET.

A mellett, hogy a ló majdnem megfulladt, több sebből vérzett, megúsztuk élve - tette hozzá, majd azt is közölte, hogy a kutyák gazdája vállalta a ló kezelési költségeit. 

Egyszerűen azt szeretném, hogy az esetemen keresztül jusson el minél több kutyatartó / sétáltató fejében odáig ez a gondolatkör, hogy amikor elengedi a kutyát bárhol, soha nem tudhatja, hogy mikor ki jelenik meg a távolban, amire a kutya fejében átkattan valami és átmegy egy kontrollálhatatlan támadó/gyilkológép üzemmódba. A póráz nélküli sétáltatás "csak" szabálysértés. A következmények viszont, amikor nyomorékká válik valaki vagy meghal, akkor hogyan magyarázod meg a családjának, hogy "eddig sosem csinált ilyet" a kis kedvenced. Hogyan számolsz el a lelkiismereteddel, hogy TE okoztad valakinek a halálát, főleg valaki gyerekének a halálát?- fejezte be hosszas bejegyzését a harcművész.

 

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!