2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Kék hírek

Bozótvágóval üldözte élettársát - a bíróság ítéletet hozott az ügyben

Az Encsi Járásbíróság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt szabadságvesztésre ítélte azt a vizsolyi férfit, aki ittas állapotban egy bozótvágóval kergette élettársát.

  • Bozótvágóval üldözte élettársát - a bíróság ítéletet hozott az ügyben

A bíróság által megállapított tények szerint a vádlott 2021. január 26-án délután élettársát követve megjelent egy 51 cm pengehosszúságú bozótvágóval a vizsolyi művelődési házban. A közösség számára szabadon nyitva álló helyiségben a vádlott az asztalitenisz asztal körül kergette a nőt, miközben többször irányába dobta a macsétát, illetve többször felé csapott. Az asszonyt nem találta el a vádlott, így az eszközt a művelődési ház bejárati ajtajába, majd annak belső falába vágta, továbbá a pingpongasztalra is ráütött vele. A vádlott élettársának sikerült elmenekülnie, a férfi pedig őt követve, kezében a bozótvágóval távozott a helyszínről. A vádlott által okozott rongálási kár 47.000 forint. Kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A bíróság a vádlottat 2 év szabadságvesztésre és mellékbüntetésül 2 év közügyektől eltiltásra ítélte, kizárva őt a feltételes szabadság kedvezményéből. Súlyosító körülményként értékelte, hogy a vádlott a hozzátartozója sérelmére, továbbá önhibából eredő, erősen ittas állapotban követte el cselekményét.  

A bíróság döntését az ügyész tudomásul vette, míg a vádlott és védője fellebbezést jelentettek be, így az nem jogerős.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Javulni látszik Ferenc pápa egészségügyi állapota

Javulni látszik Ferenc pápa egészségügyi állapota

Pár nap után javulni látszik Ferenc pápa egészségügyi állapota. A Magyar Nemzet római tudósítója szerint a katolikus egyházfőnek súlyos hörgőgyulladása volt, amelyet intravénás antibiotikum kúrával kezeltek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!