2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Kék hírek

Bozótvágóval támadt a rendőrökre egy férfi - videó

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Tapolcai Járásbíróságon azzal a férfival szemben, aki bozótvágóval támadt a rendőrökre. 

  • Bozótvágóval támadt a rendőrökre egy férfi - videó

A vádirat szerint 2021. május 15-én éjszaka, egy Veszprém megyei kisvárosban történt garázdaságról érkezett bejelentés. A helyszínre érkező rendőrök azt tapasztalták, hogy egy férfi a zárt udvarban a fakaput belülről rugdosva, ordibálva próbál kijutni az utcára. Az egyik felszólította az utcára kijutott férfit, hogy álljon meg, az elkövető azonban ennek nem tett eleget, és káromkodva indult a járőrök irányába, miközben egy 50 cm-es pengehosszúságú bozótvágó késsel hadonászott.

A férfi az ismételt figyelmeztetések ellenére továbbra is fenyegetően közeledett a rendőrök felé, a machetével vágó mozdulatokat tett. A rendőrök hátráltak, majd - mivel a férfi továbbra is ellenállt - egyikük a szolgálati lőfegyverével figyelmeztető lövést adott le. Az elkövető nem állt meg, hanem a bozótvágó kést újra felemelte, de ekkor az egyik rendőr a háta mögé kerülve lefogta a kezét, majd másik két társa segítségével lefegyverezte és megbilincselték. Közben a fogásból menekülni akaró férfi üvöltve fenyegette őket.

Az egyik rendőr – miközben a machetét próbálta a férfi kezéből kicsavarni – nyolc napon belül gyógyuló vágott sérüléseket szenvedett a kezén.

A nyomozó ügyészségen a büntetlen előéletű férfi beismerő vallomást tett, és beszámolt arról is, hogy nagy mennyiségű alkoholt és gyógyszert is fogyasztott a történtek előtt.

A nyomozó ügyészség vádiratában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetést indítványozott az elkövetés után közel négy hónapig bűnügyi felügyeletben volt terhelttel szemben.

Központi Nyomozó Főügyészség

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!