2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:35

Bozótvágóval kaszabolták le barátnője szeme láttára

Hír TV

2018. június 19., kedd 14:38, frissítve: kedd 16:06

Életfogytig tartó szabadságvesztést indítványozott a Borsod Megyei Főügyészség az ellen a négy ember ellen, akik februárban megöltek egy férfit Dövényben.

A vád szerint a sértett és két másik férfi egy helyi kocsmában italozott, majd élettársaikkal együtt beültek egy autóba. A kocsiban veszekedni kezdtek, és útban Putnok felé a két férfi többször megszúrta az áldozatot. A sérültet egy ház pincéjébe vitték, ahol késekkel és egy bozótvágóval megölték, az élettársát pedig megfenyegették, hogy vele is végeznek, ha bárkinek szólni mer. A holttestet egy ruhába csavarva visszavitték Dövénybe, ahol egy emésztőgödörbe rejtették.

„A putnoki házban lakó nő elégette a vádlottak ruházatát, illetőleg az eszközöket is bedobta a tűzbe, azonban ezeket, tehát a fém eszközöket megtalálták a nyomozás során a rendőrök. Ennek a bűncselekménynek a büntetési tétele 10-20 évig, vagy életfogytig terjedő szabadságvesztés. Az ügyészség valamennyiükkel szemben életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozta” – ismertette Martossy György főügyész-helyettes.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!