2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Kék hírek

Botrány a népszerű magyar strandon: évekig kukkolták és fotózták a meztelen vendégeket

Egy negyvenes évei végén járó férfi négy éven át fotózta a mobiljával a vendégeket az öltözőben.

Perverz lesifotós bukott le egy népszerű strandfürdőben Vas megyében. Egy, a negyvenes évei végén járó férfi négy éven át gátlástalanul fotózta a mobiljával az éppen öltöző vagy inkább vetkőző vendégeket – írja a Blikk. A Vas Megyei Főügyészség azt közölte a lappal, a férfi összesen 155 embert fényképezett vagy videózott le meztelenül. A felvételeket otthon, a számítógépén tárolta. 

Mivel ilyen sokáig művelte beteges tevékenységét, feltehető, hogy a fürdő alkalmazottja volt. 

A Vas megyei fürdőt belülről megnézve kiderült, hogy a koedukált öltöző miatt az sétál be, aki akar, és a szekrénysorok között nem tűnik fel, ha valaki a mobilját előveszi. A fülkék sem alulról, sem felülről nem zártak.

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!