2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

Börtönre ítéltek egy apát, mert nekiesett a tárgyalóteremben 3 éves fia gyilkosának

A kisfiút egy hídról dobta a folyóba a gyilkos, előtte az anyjával is végzett.

  • Börtönre ítéltek egy apát, mert nekiesett a tárgyalóteremben 3 éves fia gyilkosának

Egy hétre börtönbe küldik az apát, aki nekiesett fia gyilkosának a tárgyalóteremben.

A 22 éves, gyilkossággal vádolt férfi előzetes meghallgatását tartották az ohió-i bíróságon, ahol Toni Hughes csak a megfelelő pillanatra várt. A kamerafelvételek tanúsága szerint a az apa a meghallgatás végén felpattant, előre rohant a gyilkoshoz és ütni-verni kezdte.

 

A videón látszik, hogy a megtört apát két biztonsági őr vitte földre, majd később, már bilincsbe verve ismét megpróbált nekimenni fia gyilkosának, ezért inkább eltávolították a tárgyalóteremből mindkét férfit.

A 22 éves Deseam Brown-t azzal vádolják, hogy 2020. december 5-én halálra késelte barátnőjét, a kisfiú anyját. A 29 éves nő holttestét egy neten rendelt hullazsákba rakta 6 nappal később, majd az Ohio folyóba dobta. A nőt egy hídnál találták meg egy babakocsival és egy Mancs Őrjáratos törölközővel együtt, amin a kisfiú vére volt.

A mindössze 3 éves Nylót pedig valamikor december 5-12-e között ölhette meg a kegyetlen gyilkos: a folyóba hajította egy hídról, amikor még életben volt. Teste soha nem került elő.

A bíróság előtt tömegek gyűltek össze és biztosították az apát: ők is elverték volna a férfit a helyében.

Ha bűnösnek találják, Brownra a halálbüntetés vár.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!