2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Bíróság előtt a temetői rabló

A Nagykátai Járási Ügyészség a mai napon bíróság elé állítja azt a férfit, aki egy járókeretes, idős asszonyt egy temetőben rabolt ki.

  • Bíróság előtt a temetői rabló

A vád szerint az elkövető 2021. április 5-én, dél körül a nagykátai temetőben szándékosan nekihajtott hátulról kerékpárral a hetvenes éveinek közepén járó, járókerettel közlekedő sértettnek.

Az időskorú asszony a földre esett, az elkövető pedig leakasztotta a járókeretről a sértett táskáját benne értékeivel és elmenekült a helyszínről.

A nagykátai rendőrök egy héten belül kézre kerítették az elkövetőt, akinek a Nagykátai Járási Ügyészség indítványára elrendelték letartóztatását.

A Nagykátai Járási Ügyészség a mai napon, mindössze három héttel a cselekmény után bíróság elé állítja a férfit, idős koránál illetve fogyatékosságánál fogva a cselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt.

Az elkövető elfogásáról készült rendőrségi videó az alábbi linken tekinthető meg:

https://youtu.be/eRAufS8uO2k

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Felismeri?

Felismeri?

A szekszárdi rendőrök a tolnai megyeszékhelyen történt bolti lopás kapcsán kérik a lakosság segítségét.
Életveszélyes kamionos

Életveszélyes kamionos

A Budapesti Rendőr-főkapitányság befejezte a közúti veszélyeztetetés miatt folytatott nyomozást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!