2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Bevonult

A dunaföldvári és a paksi rendőrök elfogták és őrizetbe vették, a Szekszárdi Járásbíróság bírája pedig november 13-án letartóztatta azt a 20 éves helyi férfit, aki az elmúlt hónapokban számos bűncselekményt követett el. Legutóbb egy szintén dunaföldvári fiatalt zsarolt meg.

  • Bevonult

Egy 18 éves helyi fiú tett feljelentést a Dunaföldvári Rendőrőrsön ismeretlen ellen, aki megzsarolta őt. A sértett elmondta, hogy 2021. november 10-én a helyi buszmegállóban ment oda hozzá a vele közel egykorú fiatal, hogy elkérje telefonját, mert egy zeneszámot akart meghallgatni. A sértett átadta a készüléket, azonban az ismeretlen csak akkor volt hajlandó visszaadni a telefont, ha pénzt kap érte. A zsaroló nem elégedett meg a megfélemlített fiú által átadott összeggel, még több pénzt követelt. Többször veréssel is fenyegette, hogy tőle pénzt csaljon ki. Végül a sértett félelmében másnap újabb összeget adott át a zsarolónak, akit a nyomozók még a helyszínen elfogtak. A 20 éves helyi férfit előállították, elszámoltatták, és zsarolás bűntett elkövetésével gyanúsították meg. A rendőrök lefoglalták tőle a zsákmányolt összeget is.

A fiatal nem ismeretlen a rendőrök előtt, jelenleg garázdaság, könnyű testi sértés és zaklatás vétség miatt is nyomoznak ellene. Még szeptemberben vert meg egy férfit, majd törte be egy bottal a sértett autójának a szélvédőjét. Ezt követően az ügyben kihallgatott tanút kezdte el rendszeresen fenyegetni, zaklatni. Ezeken túl nem régen vádat is emeltek ellene több erőszakos bűncselekmény, így többek között súlyos testi sértés és lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt is.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!