2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Európai Híradó 04:00

Kék hírek

Betöréshez mentek, kábítószert találtak a budapesti rendőrök

Az egyik gyanúsított sütőpornak hazudta a kábítószert, társa a vécén próbálta lehúzni a marihuánát. Az óbudai nyomozók kábítószer-kereskedelem miatt folytatnak eljárást.

  • Betöréshez mentek, kábítószert találtak a budapesti rendőrök

Betörésről érkezett bejelentés 2021. december 15-én a késő esti órákban Óbudáról a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol betörők ugyan nem voltak, de a lakásban különböző kábítószergyanús anyagokat és az adagolásukhoz használt eszközöket találtak. A lakást bérlő 33 éves nő először megpróbálta bemesélni, hogy csak sütőporról van szó, de miután egyre több minden került elő, beismerte, hogy a több mint két kilogramm növényi anyag és 135 gramm egyéb kábítószer - feltehetően kokain - a barátjáé. A nyomozás során szakértő vizsgálja a lefoglalt kábítószergyanús-anyagokat. A III. Kerületi Rendőrkapitányságon N. Ritát kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság december 18-án elrendelt.

Az említett barát felkutatásához a BRFK Bűnügyi Főosztály Célkörözési Osztály segítségére volt szükség. A 44 éves J. Lászlót a BRFK Bűnügyi Főosztály Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival VIII. kerületi lakásán fogták el 2022. február 2-án. A rendőrök érkezésekor a férfi a vécén próbálta lehúzni a marihuánát.

A lakás átkutatásakor a fővárosi rendőrök több mint három kilogramm növényi eredetű anyagot, és több mint 500 gramm - közel másfélmillió forint értékű -  marihuánát, a csomagoláshoz használt eszközöket, és mintegy 900 ezer forintot foglaltak le. A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!