2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Kék hírek

Besurranó tolvajt keres a rendőrség

A józsefvárosi rendőrök segítséget kérnek a fényképen látható férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01080/1931/2022. bűnügyi számon lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. június 24-én 14 óra 30 perc körül egy VIII. kerületi lakásba bement, majd onnan pénzt és egy laptopot lopott el.  

A feltételezett elkövetőről fényképfelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar: Manuálterápia

Az Ormos Intézetben utánajártunk mit jelent pontosan és mikor érdemes alkalmazni a manuálterápiát.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!