2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 11:05

Kék hírek

Belefulladt egy idős horgász a Keleti-főcsatornába Nádudvarnál

A nádudvari híd közelében találták meg a holttestet, amelyet a katasztrófavédők emelték ki a vízből. Az idős férfi valószínűleg bele eshetett a folyóba.

  • Belefulladt egy idős horgász a Keleti-főcsatornába Nádudvarnál

Az Országos Mentőszolgálatra hivatkozva a haon.hu közölte, hogy a helyszínre riasztott mentőegység augusztus 11-én, csütörtökön egy idős férfi halálát állapította meg. 

A megyei portál beszámolója szerint Keleti mentén található nyaralóknál többen is arra lettek figyelmesek, hogy délelőtt 11 óra körül rendőr-, mentő- és tűzoltóautók voltak a környéken. A holttestet a nádudvari híd közelében találták meg. 

Helyszíni információink szerint a horgász kedden jött ki a főcsatornához, s valószínűleg szerda este eshetett bele a vízbe. 

A testet a megyei katasztrófavédelmi szoboszlói egységei emelték ki a vízből. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet. 

A haon.hu a tragédia helyszínén készített videót:

 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ismét a magyar emberek ellen dolgozik a hazai baloldal

Ismét a magyar emberek ellen dolgozik a hazai baloldal

Nem támogatja korábbi ígérete ellenére a magyar baloldal az Európai Bizottság és Magyarország közötti megállapodást és továbbra is azért dolgozik, hogy Magyarország ne kapjja meg az uniós forrásokat - olvasható a Fidesz sajtóközleményében. Az ellenzék magyarellenes munkájáról Deutsch Tamás EP-képviselő nyilatkozott Híradónknak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Látni és látszódni fontos a közutakon

Látni és látszódni fontos a közutakon

Aki autóba ül az biztosan tudja, hogy a fék, a fényszórók, az irányjelzők, az ablakmosó, és az ablaktörlő ellenőrzése a legfontosabb indulás előtt. Különösen ilyenkor, amikor szürke idő van, és az utak is csúszósak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!