2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Belefulladt a fürdőkádba a 10 hónapos fiú

A nagynéni először fürdette meg unokaöcsét, amikor bekövetkezett a tragédia. A rendőrség ráadásul azt kezdte gyanítani, hogy a nő megölhette az ártatlan gyereket.

  • Belefulladt a fürdőkádba a 10 hónapos fiú

Hisztérikus állapotban, teljesen halálra rémülve kérte a mentősök segítségét egy 25 éves nő, aki tíz hónapos unokaöccsére vigyázott. Kayleigh Kerr elmondása szerint már eszméletlenül találta a kis Logan Cruickshanks a kádban.

Kerr számára ez volt az első alkalom, hogy megfürdette a kisfiút. Gondosan beleültette a fürdetőülésébe és vele maradt öt percig, majd folytatta a készülődést. Logan teljesen jól volt, nevetve játszott a játékaival, ám amikor a nő újra ránézett, már elmerült a vízben.

- Logan élettelennek tűnt, a kis teste olyan nehéznek tűnt. A feje pedig csak úgy ringatózott a karjaimban. Sokkos állapotban voltam – emlékezett vissza a drámai pillanatokra Kerr, aki ezután az ágyra fektette Logant és megkezdte az újraélesztését. Sajnos a gyermek életét már nem lehetett megmenteni.

A hatóságok az ügy kapcsán gyanakodni kezdtek. Végül a rendőrség megvádolta Kerrt azzal, hogy megölte a kisfiút, miközben vigyáznia kellett volna rá. A család teljesen összetört a drámai fordulat kapcsán. 

A glasgow-i legfelsőbb bíróságon tartott négy napos tárgyaláson az asszony továbbra is tagadta, hogy szándékosan ártott volna a kis Logannak. Elmondta, azért fürdette meg az unokaöccsét, mert találkozniuk kellett volna egy barátjával és egy másik gyerekkel.

Az esküdtek végül felmentő ítéletet hoztak. Kerr sietve távozott a vádlottak padjáról. Logan szülei és hozzátartozói szintén a bíróságon voltak. Az ítélethirdetés után többen sírva fakadtak.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!