2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Kék hírek

Behúzott futóművel landolt a pilóta

Vádemelés a 47 éves pilóta ellen, aki figyelmetlensége miatt úgy landolt, hogy nem engedte ki a futóművet.

  • Behúzott futóművel landolt a pilóta

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 47 éves terhelt öt éve rendelkezik pilóta engedéllyel. 2021 júniusában egy Győr melletti település repülőteréről szállt fel sétarepülésre két utassal a fedélzeten.

A repülés végén a repülőtér kifutópályáján akart landolni a vádlott, azonban figyelmetlensége miatt nem vette észre, hogy a gép futóművei behúzott állapotban maradtak, ezért a gép az alsó részével érintkezett a kifutópályával, és sodródás után állt meg.

Szerencsére a balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az utasok testi épsége veszélyben forgott.

A pilóta ellen az ügyészség légi közlekedés gondatlan veszélyeztetése miatt emelt vádat. Vele szemben egy évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

A nyomozás során a Győri Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!