2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Interpellációk 15:30

Kék hírek

Balul sült el a sólyázás, a Dunában landolt a pick-up – videóval

Vízre eresztés közben történt szerencsétlenség egy hajóval és az azt szállító pick-uppal. Mindkét jármű a Dunában landolt, a katasztrófavédők húztak ki azokat a vízből.

  • Balul sült el a sólyázás, a Dunában landolt a pick-up – videóval

Augusztus 6-án, szombat délután egy csónakot akartak vízre bocsátani Százhalombattánál, a Duna-parti kikötőben, de sajnálatos baleset történt – számolt be a helyi Halom TV.  

Az extrém alacsony vízállás miatt ugyanis jócskán le kellett tolatni a rámpára, és a hirtelen meredekké vált terep megemelte az autót, a vízbe érő utánfutó pedig magával rántotta a kocsit, ami a Dunába csúszott. 

Szalai Attila, a százhalombattai polgárőrség titkára elmondta, a problémát az okozta, hogy a vízcsökkenés miatt a rámpa már nem elég hosszú a vízi járművek biztonságos vízrebocsátásához, és a víz is így hirtelen mélyül. 

„Betolatott ezzel a – gépjárműhöz képest – hatalmas teherrel, és ahogy vizet ért, a csónak felemelkedett, és felemelte a kocsit is, és szépen behúzta a vízbe” – magyarázta Szalai Attila. 

A polgárőrök annyit tudtak tenni, hogy lekötötték a pick-upot, de kiemelni már nem tudták, ahhoz a katasztrófavédelem segítségére volt szükség. A mentést nehezítette, hogy Dunában landolt autó utastere gyorsan megtelt vízzel.

A balesetben személyi sérülés nem történt. Az anyagi kárról nem érkezett hír. 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!