2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Balul sült el a sólyázás, a Dunában landolt a pick-up – videóval

Vízre eresztés közben történt szerencsétlenség egy hajóval és az azt szállító pick-uppal. Mindkét jármű a Dunában landolt, a katasztrófavédők húztak ki azokat a vízből.

  • Balul sült el a sólyázás, a Dunában landolt a pick-up – videóval

Augusztus 6-án, szombat délután egy csónakot akartak vízre bocsátani Százhalombattánál, a Duna-parti kikötőben, de sajnálatos baleset történt – számolt be a helyi Halom TV.  

Az extrém alacsony vízállás miatt ugyanis jócskán le kellett tolatni a rámpára, és a hirtelen meredekké vált terep megemelte az autót, a vízbe érő utánfutó pedig magával rántotta a kocsit, ami a Dunába csúszott. 

Szalai Attila, a százhalombattai polgárőrség titkára elmondta, a problémát az okozta, hogy a vízcsökkenés miatt a rámpa már nem elég hosszú a vízi járművek biztonságos vízrebocsátásához, és a víz is így hirtelen mélyül. 

„Betolatott ezzel a – gépjárműhöz képest – hatalmas teherrel, és ahogy vizet ért, a csónak felemelkedett, és felemelte a kocsit is, és szépen behúzta a vízbe” – magyarázta Szalai Attila. 

A polgárőrök annyit tudtak tenni, hogy lekötötték a pick-upot, de kiemelni már nem tudták, ahhoz a katasztrófavédelem segítségére volt szükség. A mentést nehezítette, hogy Dunában landolt autó utastere gyorsan megtelt vízzel.

A balesetben személyi sérülés nem történt. Az anyagi kárról nem érkezett hír. 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!