2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Kék hírek

Autók az árokban

Győr-Moson-Sopron megye területén a rendőrök hat személyi sérüléssel és kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Egy 25 éves győrújfalui nő közlekedett személygépkocsijával 2021. december 7-én 7 óra körül a 85-ös számú főúton Ikrény felől Rábapatona irányába. Haladása során a sofőr elvesztette irányítását a járműve felett, és az út jobb oldalán lévő vízelvezető árokba csapódott ahol az autó a feje tetejére borulva állt meg. A balesetben a sofőr, valamint két utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték

Az 1-es számú főúton közlekedett járművével egy 40 éves öttevényi nő 2021. december 7-én 8 óra 40 perckor Öttevény felől Győr irányába. Haladása során a jármű az úton megcsúszott, majd a bal oldali árokba hajtott, ahol a feje tetejére borult. Az eset során a sofőr megsérült, a mentők kórházba vitték.

Kimle külterületén, az 1-es számú főúton Győr irányából Mosonmagyaróvár felé közlekedett személygépkocsival 2021. december 7-én 7 óra 25 perckor egy 41 éves börcsi nő. Haladása során egy balra ívelő kanyarban az autó megcsúszott, majd az út melletti szántóföldön – szintén a feje tetején – állt meg. Ebben a balesetben is megsérült a sofőr, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Mindhárom közlekedési baleset bekövetkezésének oka, hogy a járművezetők a gépkocsijuk sebességét nem az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően választották meg.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében az alábbiakra hívja fel a figyelmet:

A téli időjárási-, látási- és útviszonyok miatt fokozott veszélyhelyzettel kell szembenéznie minden közlekedőnek.

Ebben az időszakban a legtöbb problémát a csúszós út, a jeges aszfalt és az alacsony hőmérséklet jelenti.

A jeges, száraz és nedves aszfalt váltakozása nemcsak a gépjárművet, hanem annak vezetőjét is alaposan próbára teszi, ezt szem előtt kell tartani.

A felüljárókon, hidakon és erdősávok közti útszakaszokon számoljon az aszfalt fokozott jegesedésével és ennek figyelembevételével válassza meg az ideális sebességet!

Közlekedjen figyelmesebben, és mindig tartsa be a sebességhatárokat! Mindig az út-, időjárási és látási viszonyoknak, illetve az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel haladjon!

Tartson nagyobb követési távolságot, a fékút csúszós úton sokkal hosszabb!

…hogy mindenki hazaérjen!

 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!