2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Kék hírek

Autóba tuszkolták a tiltakozó nőt

Féltékenység miatt fosztották meg személyi szabadságától, majd bántalmazására is sor került.

  • Autóba tuszkolták a tiltakozó nőt

A Győri Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat két férfival szemben.

A vádirati tényállás szerint a két férfi elhatározta, hogy elszámoltatják a nőt, akihez a fiatalabb férfi érzelmileg kötődött, és akire ezáltal féltékeny is volt.

Idén januárban, sötétedést követően autóval a nő otthonához hajtottak, ahol a fiatalabb férfi felszólította a ház előtt tartózkodó nőt arra, hogy üljön be a kocsiba. Mivel erre a nő nem volt hajlandó, a férfi megragadta őt, a járműhöz lökdöste és a hátsó ülésre erőszakkal betuszkolta a nőt. A járművel elhagyták Győrt és egy közeli faluba, a fiatalabb férfi otthonához hajtottak. Az út során a fiatalabb férfi folyamatosan becsmérelte, továbbá tenyérrel és ököllel is ütlegelte a nőt, melyre az idősebb férfi is biztatta.

A fiatalabb férfi az otthonához érve a nőt a ruházatánál fogva behúzta az épületbe, az ajtót pedig kulcsra zárta. A házban tovább ütötte és meg is rúgta a nőt.

A férfi a nőt a házból az esti órákban akkor engedte el, amikor telefonon értesült arról, hogy cselekménye következtében rendőri intézkedésre került sor.

A vádlottakkal szemben halmazati büntetésként 4 és fél év is kiszabható. A fiatalabb férfi egyébiránt más ügyben elrendelt letartóztatásban várja az eljárás folytatását.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség

Fotó: illusztráció (Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!