2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Kék hírek

Átszakította a szalagkorlátot, majd felborult egy élelmiszert szállító teherautó az M4-esen Üllőnél

Az útinform közleményében olvasható, hogy Baleset történt az M4-es autóúton a 26-os km-nél. A Budapest felé haladó oldalon felborult egy kamion, ezért a forgalmat megállították. Az ellenkező oldalon is sávzárásra kell számítani, időszakosan meg is állítják a forgalmat, mindkét irányban jelentősen torlódik a kocsisor. A főváros irányába haladókat a Gyömrő csomópontban leterelik az autóútról. A baleset kihat az M0-s autóút déli szektorára, így aki az M1-es autópálya felől halad az M4-es autóút irányába, az szintén lassulásra, torlódásra készüljön!

Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két kamion és egy személyautó érintett abban a balesetben, amely az M4-es autóút 26-os kilométerszelvényénél történt, Üllő térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A baleset következtében az egyik kamion felborult. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, a műszaki mentési munkálatokhoz a fővárosi egységek daruja is elindult. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Információink szerint az eset során személyi sérülés nem történt.

Baleset-info

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!