2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vetítő 11:00

Kék hírek

Ámokfutót üldöztek Budapesten

Itthon autósüldözés után fogtak el egy 16 éves fiatalt. A fiú Budapest 15. kerületében jogosítvány nélkül vezetett, és éppen a forgalommal szemben haladt az egyirányú úton, amikor a rendőrök üldözni kezdték. A sofőr előbb nekihajtott egy rendőrautónak és elsodorta a mellette álló rendőrt, majd egy újabb rendőrségi autóval ütközött a Páskom parknál. Végül a 17. kerületben állították meg az ámokfutót. Az akcióban az egyik, megkülönböztető jelzéssel haladó rendőrautó elütött egy elé lépő nőt, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mozaik - Az utolsó nagy győzelem

50 évvel ezelőtt 1972. május 17-én a magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Románia csapatát és bejutott az Európa-bajnokság legjobb négy csapata közé. A stúdióban Porogi András, a Rubicon Intézet tudományos munkatársa.

Mozaik - Szelfimúzeum

Szelfimúzeum - különleges élmény a designfotózás szerelmeseinek. Juhász Milán Gangel Lillával, a múzeum tulajdonosával készített interjút.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!