2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Interpellációk 15:30

Kék hírek

Állapotáról vallott TNT Inti, élete végéig kezelésre szorul majd

A zenésznek több fellépést is le kellett mondania rosszabbodó szívproblémái miatt. Szerencsére most már jobban van, sajnos azonban immár élete végéig kezelésre szorul.

  • Állapotáról vallott TNT Inti, élete végéig kezelésre szorul majd

A TNT zenészének, Intinek nemrégiben újult ki gyermekkori szívbetegsége, így napokig a Honvédkórházban kezelték. Szerelme, Sáfrány Emese unszolására fordult orvoshoz, és milyen jól tette! Sokkolták a szívét, ennek és a gyógyszereknek köszönhetően jobban van, elhagyhatta a kórházat, azonban alkoholt innentől nem fogyaszthat, valamint naponta 1,5 liternél több folyadékot nem vihet be a szervezetébe, nehogy túlterhelje a szervezetét – mesélte a napokban a Borsnak. Ezen felül élete végéig kezelésre szorul. Ez utóbbiról már a Mokka vendégeként mesélt.

 

 

https://tv2play.hu/mokka/rengeteg_gyogyszert_kell_szednie_intinek_

Igazából most annyi gyógyszert szedek, hogy tök jól vagyok! 

– kezdte Inti. 

– Összeszámoltam: reggel nyolcat szedek, délben négyet, este ötöt. Nem tudom, hogy ez csökken-e, az mondják, ezeket így szednem kell sokáig, meg életem végéig kell biztosan gyógyszereket szednem – magyarázta. Hozzátette: jelenleg még nem érzi a helyzet hátrányait, leszámítva a vízkolátozást, korábban ugyanis egyben lehúzott egy fél literes vizet, most pedig gyümölccsel, levessel, mindennel együtt másfél liter folyadékot vihet be egész nap.

– Két hétig voltam bent kórházban, de még megyek be kontrollra, plusz lesz még egy-két beavatkozás valószínűleg. A szívritmuszavart visszaállították sokkolással, de bármikor visszajöhet. Lehet, hogy csinálnak olyat, hogy kiégetik azokat az izmokat katéteres műtéttel, amik okozzák a szívritmuszavart, és utána beültetnek egy pacemaker-jellegű dolgot, ami modern, mert defibrillátor is van benne – részletezte, mi vár még rá.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!