2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Állapotáról vallott TNT Inti, élete végéig kezelésre szorul majd

A zenésznek több fellépést is le kellett mondania rosszabbodó szívproblémái miatt. Szerencsére most már jobban van, sajnos azonban immár élete végéig kezelésre szorul.

  • Állapotáról vallott TNT Inti, élete végéig kezelésre szorul majd

A TNT zenészének, Intinek nemrégiben újult ki gyermekkori szívbetegsége, így napokig a Honvédkórházban kezelték. Szerelme, Sáfrány Emese unszolására fordult orvoshoz, és milyen jól tette! Sokkolták a szívét, ennek és a gyógyszereknek köszönhetően jobban van, elhagyhatta a kórházat, azonban alkoholt innentől nem fogyaszthat, valamint naponta 1,5 liternél több folyadékot nem vihet be a szervezetébe, nehogy túlterhelje a szervezetét – mesélte a napokban a Borsnak. Ezen felül élete végéig kezelésre szorul. Ez utóbbiról már a Mokka vendégeként mesélt.

 

 

https://tv2play.hu/mokka/rengeteg_gyogyszert_kell_szednie_intinek_

Igazából most annyi gyógyszert szedek, hogy tök jól vagyok! 

– kezdte Inti. 

– Összeszámoltam: reggel nyolcat szedek, délben négyet, este ötöt. Nem tudom, hogy ez csökken-e, az mondják, ezeket így szednem kell sokáig, meg életem végéig kell biztosan gyógyszereket szednem – magyarázta. Hozzátette: jelenleg még nem érzi a helyzet hátrányait, leszámítva a vízkolátozást, korábban ugyanis egyben lehúzott egy fél literes vizet, most pedig gyümölccsel, levessel, mindennel együtt másfél liter folyadékot vihet be egész nap.

– Két hétig voltam bent kórházban, de még megyek be kontrollra, plusz lesz még egy-két beavatkozás valószínűleg. A szívritmuszavart visszaállították sokkolással, de bármikor visszajöhet. Lehet, hogy csinálnak olyat, hogy kiégetik azokat az izmokat katéteres műtéttel, amik okozzák a szívritmuszavart, és utána beültetnek egy pacemaker-jellegű dolgot, ami modern, mert defibrillátor is van benne – részletezte, mi vár még rá.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!