2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

Alcsútdodozi horrorbaleset: teljesen összeroppantak a családtagok

Feldolgozhatatlan tragédia történt Alcsútdoboznál június 29-én. Három huszonéves fiatal az autójukkal kamionnak ütközött. A szerencsétlenséget egyikük sem élte túl.

  • Alcsútdodozi horrorbaleset: teljesen összeroppantak a családtagok

AZ AUTÓ EDDIG TISZTÁZATLAN OKOK MIATT TÉRT ÁT A SZEMKÖZTI SÁVBA, AMIT A KAMION SOFŐRJE ÉSZRE IS VETT, ÁTTÉRT A SZABAD SÁVBA, DE EZZEL EM SIKERÜLT ELKERÜLNI A BALESETET, UGYANIS AZ AUTÓT VEZETŐ FIATAL FIÚ VISSZARÁNTOTT A KORMÁNYT ÉS ÖSSZEÜTKÖZTEK.

Mindkét jármű az árokba sodródott, az autó felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

KETTEN A HELYSZÍNEN MEGHALTAK, EGY 21 ÉVES FIÚT MENTŐHELIKOPTERREL KÓRHÁZBA SZÁLLÍOTTAK, DE MÁR NEM TUDTÁK MEGMENTENI AZ ÉLETÉT, Ő IS MEGHALT.

- Réka és Zsolti évek óta egy párt alkottak. A barátok és család számára felfoghatatlan, hogy ez megtörténhetett és búcsút kell venniük a szeretteiktől. Megható sorokkal búcsúznak tőlük a közösségi oldalakon - írja a Ripost.

Mérhetetlen a fájdalmam. Fiam!!!!!! 

- írta Krisztián édesanyja fia fotójához.

Drága szép egyetlen kincsem, a szívem minden apró darabját magaddal vitted. Elmondhatatlan fájdalom és űr, amit itt hagytál. Örökké szeretni foglak

 - áll Réka édesanyjának búcsúsoraiban.

Nagyon szeretlek titeket. Szívünkben örökre élni fogtok. Istenem, annyira felfoghatatlan - írta egyik barátjuk.

 Fotó: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!