2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Kék hírek

Akár áfonyát is termeszthetett volna

Egy esztergomi tó közelében termesztett kábítószert egy férfi, akit a helyi rendőrök elfogtak.

  • Akár áfonyát is termeszthetett volna

Locsolásból tartott hazafelé egy férfi Esztergomban, amikor a rendőrök megállították. Ezzel önmagában nem lett volna gond, ám a budapesti lakos egy közeli erdőben lévő kannabisz ültetvényen járt korábban, ahol a növényeit gondozta. A nyomozók a 34 éves „kertésszel” együtt visszamentek a termőhelyre, ahol, több tő, feltehetően kannabisz növényt találtak, amiket lefoglaltak. A férfival szemben kábítószertesztet alkalmaztak, ami pozitív lett. Ellene kábítószer birtoklása bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!