2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Bayer show 00:05

Kék hírek

A rendőrség törte rá az ajtót: a konyhájában találták meg holtan a népszerű színészt

A szomszédjának tűnt fel, hogy napok óta nem látta.

  • A rendőrség törte rá az ajtót: a konyhájában találták meg holtan a népszerű színészt

Holtan találták otthonában Morgan Stevent. A szomszédja tett bejelentést a rendőrségen, miután napok óta nem látta a színészt. A Melrose Place sztárja a konyhájában feküdt, a helyszínen halottnak nyilvánították. Halálát nem tartják gyanúsnak, természetes módon halhatott meg. 70 éves volt.

Miközben az egyetemre járt, csatlakozott a parti őrséghez. New Yorkban állomásoztak, így több Broadway-darabot is látott. Ekkor jött rá, hogy őt a színjátszás vonzza, így visszament az egyetemre és szakot váltott. Az egyetem befejezése után Los Angelesbe költözött, és nagy szerencséje volt: azonnal munkát kapott. Számos kis szerep után 1982-ben főbb szerepet kapott a Fame sorozatban.

A karrierje azonban kisiklott, amikor rendőri túlkapás áldozata lett. Egy kisebb közlekedési baleset után fogdába vitték, ahol két őr agyba-főbe verte. Több csontja eltört, az arca is teljesen tropára ment.

A filmezéshez 1992-ben tért vissza, majd 1995-ben megkapta a szerepet a Melrose Place sorozatban.  1999-ben állt utoljára kamerák elé, akkor a Walker, a texasi kopók sorozatban vendégszerepelt.

 

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!