2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Vetítő 23:10

Kék hírek

A rendőrség törte rá az ajtót: a konyhájában találták meg holtan a népszerű színészt

A szomszédjának tűnt fel, hogy napok óta nem látta.

Holtan találták otthonában Morgan Stevent. A szomszédja tett bejelentést a rendőrségen, miután napok óta nem látta a színészt. A Melrose Place sztárja a konyhájában feküdt, a helyszínen halottnak nyilvánították. Halálát nem tartják gyanúsnak, természetes módon halhatott meg. 70 éves volt.

Miközben az egyetemre járt, csatlakozott a parti őrséghez. New Yorkban állomásoztak, így több Broadway-darabot is látott. Ekkor jött rá, hogy őt a színjátszás vonzza, így visszament az egyetemre és szakot váltott. Az egyetem befejezése után Los Angelesbe költözött, és nagy szerencséje volt: azonnal munkát kapott. Számos kis szerep után 1982-ben főbb szerepet kapott a Fame sorozatban.

A karrierje azonban kisiklott, amikor rendőri túlkapás áldozata lett. Egy kisebb közlekedési baleset után fogdába vitték, ahol két őr agyba-főbe verte. Több csontja eltört, az arca is teljesen tropára ment.

A filmezéshez 1992-ben tért vissza, majd 1995-ben megkapta a szerepet a Melrose Place sorozatban.  1999-ben állt utoljára kamerák elé, akkor a Walker, a texasi kopók sorozatban vendégszerepelt.

 

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!