2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

A rendőrök is sokkot kaptak: holtan találták a 8 éves fiút és anyukáját az út szélén

Rendőrségi információk szerint egy erőszakoskodó férfi áldozatává váltak.

  • A rendőrök is sokkot kaptak: holtan találták a 8 éves fiút és anyukáját az út szélén

A rendőrök is sokkot kaptak, amikor az út szélén hagyott kidobott kanapéban egy fiú és az édesanyja holttestét találták meg. A hatóságok úgy vélik, hogy anyát és fiát napokkal korábban, július 31-én ölték meg, majd másnap a kanapéba gyömöszölték őket.

Joicimeire Conde Cardosót a kanapé alatt, az iskolás fiút pedig a kanapé háttámlájában találták meg. Állítólag több jel is arra utal, hogy a gyanúsított egy lakóházban bántalmazta áldozatait, de hogy miből gondolják ezt, nem részletezték. Azt még egyelőre vizsgálják, hogy a támadónak volt-e segítője.

A Mirror információi szerint az 55 éves Benjamin de Araujo került gyanúba a 39 éves Joicimeire és fia halálával kapcsolatban. Miután kiderült, a nő korábban bántalmazás miatt feljelentést tett ellene. A rendőrök már le is tartóztatták.

A férfi azonban tagadta a korábbi vádakat és a mostaniakat is, sőt azt állította: Joicimeire okozta a zúzódásokat magának. A tárgyalását augusztus 19-re tűzték ki.

 

Brazília a világ egyik legmagasabb gyilkossági rátájával rendelkezik: a jelentések szerint 100 ezer lakosra 27,38 gyilkosság jut. Mindezt annak ellenére, hogy az országban a gyilkosságok száma összességében 7%-kal csökkent 2021-ben.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élő adásban égeti a gázt egy orosz férfi

Élő adásban égeti a gázt egy orosz férfi

Célja, hogy az olcsó orosz energiaárakkal görbe tükröt mutasson a nyugati világnak. A férfi gázszámlája ugyanis alig magasabb 1,4 eurónál, ami körülbelül 580 forintnak megfelelő összeg havonta.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!