2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

A nevelőapát gyanúsítják a Diósjenőn holtan talált lány ügyében

A nevelőapát vette őrizetbe a rendőrség annak a lánynak az ügyében, akinek a holttestét a napokban Diósjenőn, egy családi ház kertjében találták meg - erősítették meg a Mediaworks Hírcentrum információit az Origo hatósági forrásai. A fiatal lány testvérével együtt tűnt el még 2009 januárjában, egyikük holttestére pénteken bukkantak rá a Nógrád megyei településen - tudta meg rendőrségi forrásból a Mediaworks Hírcentrum.

  • A nevelőapát gyanúsítják a Diósjenőn holtan talált lány ügyében

A nool.hu szerint Glöckl Ferenc, a község alpolgármestere arról számolt be szombaton a közösségi médiában, hogy a családi ház kertjében munkagéppel ástak, amikor a maradványokra bukkantak.

Információim szerint az egyik lány holttestét megtalálták. Ez egészen döbbenetes és lehangoló, azóta is a hír hatása alatt vagyok. A hivatalos rendőrségi közleményig semmi biztosat nem tudok mondani, ugyanis a napokban folytatják a keresést. Ez további lezárásokkal jár majd a Börzsönyi úton

- írta az alpolgármester.

Glöckl Ferenc a bejegyzést nem sokkal később eltávolította, és közölte, hogy „az esetről bármilyen információt a rendőrség fog adni a nyomozás lezárása után".

A nool.hu megkereste a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, amelynek a Bűnügyi Igazgatósága közölte: egy embert őrizetbe vettek a holttest megtalálása után. Az érintett személynek a letartóztatását is indítványozták, de a részletekről egyelőre nem mondanak többet a nyomozás eredményessége miatt. Úgy tudjuk, hogy a korábban már többször elővett nyomozás aktáit év elején porolták le újra.

Emlékezetes, az egyik eltűnt személyekkel foglalkozó Facebook-csoportban azt írták, hogy a két lány - Horváth Alexandra és Horváth Krisztina Ildikó - 2009. január 1-jén tűnt el Diósjenőn. A rendőrség akkor egy fotót is közzétett róluk. Azt még nem tudni, hogy melyikük holttestét találhatták meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Már az énekesnő kislányát is belekeverik a fenyegetésekbe. Az utóbbi időben megszaporodtak az ellene irányuló rosszindulatú üzenetek és telefonhívások.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!