2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

A nagynéni végignézte, ahogy kihantolják a kislány csontjait

Megrázó részletek a diósjenői gyilkosság helyszínéről.

  • A nagynéni végignézte, ahogy kihantolják a kislány csontjait

Megszólalt a Borsnak a Diósjenőn nagy valószínűséggel meggyilkolt lányok apai nagynénje. Mónika évek óta annak a háznak a szomszéd épületében lakik, amelynek kertjéből még pénteken vélhetően az egyik unokahúga maradványai kerültek elő. Az asszony így végignézte, amint kiásták a tinédzser csontjait.

Mónika szerint a testvére biztosan nem engedte volna, hogy szeretett gyermekeit a nevelőapjuk molesztálja. Az asszony bátyja azonban tíz évvel ezelőtt meghalt, így nem vigyázhatott az öt gyermekére. József nem éppen úgy foglalkozott nevelt gyermekeivel, mint ahogy azt a társadalom elvárná, egy idő után pedig szexuálisan is közeledett Krisztinához és Alexandrához. 13 évvel ezelőtt a lányok eltűntek.

Néhány hónappal ezelőtt a testvérük a kertben talált egy emberi csontot, amit átvitt a szomszédnak megmutatni. Akkor hívták a rendőrséget. A múlt hét pénteken a rendőrök kezdtek ásni a családi ház kertjében. Akkor találtak egy csontvázat. Vélhetően az egyik lányét. A munkálatokat végignézte a kerítés túloldalán lakó nagynéni.

- Hogy mit éreztem, amikor megláttam az unokahúgom csontjait? Horrorfilmbe illő jelenet volt! Én félek a szellemektől, borzalmas belegondolni, hogy a lányok az eltűnésük óta végig itt feküdtek. Most pedig azt kell majd látnom, hogy a másik kislány csontjai is előkerülnek– csuklott el az asszony hangja.

- Én a gyerekek apjának vagyok a testvére. Szegény bátyám már rég meghalt. Ez Józsi szerencséje, mert a testvérem biztosan megnyúzná!

A rendőrség most folytatja az ásást a családi ház kertjében.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!